خدمات ما
شرکت لیا نقش با بهره گیری از نیروهای متخقق در زمینه طراحی و ساخت ، در این زمینه میتواند کمک شایانی به ارائه بهترین طراحی و ساخت بسته بندی های شما مشتریان گرامی داشته باشد ، سرعت ، دقت و نهایت کیفیتی تنها بخش کوچکی از خدمات شرکت لیا نقش میباشد شرکت لیا نقش با بهره گیری از نیروهای متخقق در زمینه طراحی و ساخت ، در این زمینه میتواند کمک شایانی به ارائه بهترین طراحی و ساخت بسته بندی های شما مشتریان گرامی داشته باشد ، سرعت ، دقت و نهایت کیفیتی تنها بخش کوچکی از خدمات شرکت لیا نقش میباشد شرکت لیا نقش با بهره گیری از نیروهای متخقق در زمینه طراحی و ساخت ، در این زمینه میتواند کمک شایانی به ارائه بهترین طراحی و ساخت بسته بندی های شما مشتریان گرامی داشته باشد ، سرعت ، دقت و نهایت کیفیتی تنها بخش کوچکی از خدمات شرکت لیا نقش میباشد شرکت لیا نقش با بهره گیری از نیروهای متخقق در زمینه طراحی و ساخت ، در این زمینه میتواند کمک شایانی به ارائه بهترین طراحی و ساخت بسته بندی های شما مشتریان گرامی داشته باشد ، سرعت ، دقت و نهایت کیفیتی تنها بخش کوچکی از خدمات شرکت لیا نقش میباشد

چشم انداز لیا نقش
- رهبری در بازار داخلی
- حضور موثر در بازارهای هدف بسته بندی لوازم خانگی، کشاورزی. پزشکی
- ارائه محصولات و خدمات متنوع و متمایز مورد نیاز بازار تنوع بخشی و ارتقاء در محصولات و خدمات
- حضور موثر در بازار داخلی حضور موثر در بازار های هدف، ساخت دستگاه های پرس و ساخت قالب

ارزش های لیا نقش
ارزش های کلیدی در لیا نقش:
1. مشتری مداری
2. قابل اعتناد بودن
3.صداقت
ازرش های رشد در لیا نقش:
1. استقبال و حمایت از تنوع
2. کار تیمی
3. شایسته سالاری
4. برنامه ریزی پویا و آینده نگر
5. یادگیری سازمانی
6. تصمیم گیری بر اساس خرد جمعی
یونولیت چیست؟
یونولیت (Jonulite) در اصل یک ماده بی اثر و خنثی است که هیچگونه واکنش شیمیایی انجام نمیدهد. این ماده با نامهای دیگری همچون آکاسیف، پلی استایرن انبساطی (EPS(Expandable Polystyrene))، استایروفوم و پلاستوفوم شناخته میشود و از وزن بسیار کم و یک بافت متخلخل برخوردار است. یونولیت اولین بار در سال ۱۸۳۹ و به صورت تصادفی توسط ادوارد سیمون کشف شد. ماده تشکیل دهنده یونولیت نوعی پلاستیک است که از استایرن مونومر به دست میآید. حدود ۹۵ درصد این ماده از هوا و ۵ درصد آن از پلاستیک است. به همین دلیل وزن کمی دارد.
فوم سقفی
یونولیت سقفی و ساختمانی
همانطور که گفته شد، پلاستوفوم و یونولیتهای ساختمانی در انواع مختلفی وجود دارند و هر کدام از آنها در بخشهای مختلفی از ساختمان کاربرد دارند. در حقیقت انواع یونولیتهای ساختمان به شرح زیر میباشند:
یونولیت دیواری از جمله رایجترین یونولیتهای ساختمانی است که می تواند به صورت فوم دیوار تزئینی، یونولیت دیوارپوش و … استفاده شود. این یونولیت ها می توانند عایق رطوبتی بسیار خوبی باشند و همزمان در برابر صدا نیز مقاومت بالایی داشته باشند. این یونولیت ها قابلیت شستشو داشته، از ویژگی های آنتی باکتریال برخوردار است، مقاومت در برابر صدا، حرارت، حشرات و … برخوردار است.
نوع دیگر از یونولیت که از وزن بالایی برخوردار است و معمولا دانسیته آن تا ۴۰ میرسد یونولیت فشرده است. این یونولیت ها بیشتر در صنایع مختلفی همچون خودروسازی، صنایع غذایی، مجسمه سازی، درب های ضد سرقت، عایق کاری و … استفاده می شود. این یونولیت ها می توانند با عایق های دیگری ترکیب شوند و کاربردهای متعددی داشته باشند و در برابر صوت، حرارت و … مقاومت بالاتری داشته باشند.
یونولیت سقفی استاندارد
یونولیت سقفی نیز از جمله پرمصرفترین یونولیتها در صنعت ساختمان سازی است. این یونولیتها در قالب بتن در سقفهای تیرچه بلوک استفاده میشوند و با توجه به میزان تراکم و دانسیتهای که دارند، از وزنهای مختلفی برخوردار هستند. معمولا دانسیته این یونولیت ها ۱۲ است.
خرید یونولیت سقفی
یونولیت سقفی در اندازهها، ابعاد و ضخامتهای مختلف وجود دارند و میتوانند کاربردهای متعدد داشته باشند. به صورت کلی میتوان گفت ابعاد استاندارد برای یونولیت سقفی به شرح زیر است.
یونولیت هایی که مخصوص تیرچه فندوله یا بتنی هستند دارای طول ۲ متر، عرض یونولیت ۵۰ سانتی متر و ارتفاع های ۲۰ و ۲۵ سانتی متری هستند.
یونولیت هایی که مخصوص تیرچه های کرومیت یا فلزی هستند در طول های مختلف تا ۲ متر، عرض ۶۵ سانتی متری و ارتفاع های ۲۰ و ۲۵ سانتی متری تولید می شوند.
یونولیت هایی که به عنوان یونولیت سقفی های پیش تنیده تولید می شوند دارای طول ۲ متر، عرض ۵۰ سانتی متر و ارتفاع ۱۵ سانتی متری هستند.
یونولیت های حفره دار دارای طول ۱۱۰ سانتی متر، عرض ۵۰ سانتی متر و ارتفاع ۲۵ سانتی متر هستند.
هرچند که اندازه و ابعاد استاندارد یونولیت ها مشخص است اما مصرف کننده ها می توانند این مواد را در اندازه، ضخامت و دانسیته سفارشی تهیه کنند. همچنین این ماده به راحتی قابل برش و تغییر اندازه می باشد. مادفوم در کنار انواع یونولیت سقفی، تری دی پانل نیز تولید میکند.
قیمت یونولیت سقفی
مشخصات و مزایای یونولیت سقفی
به صورت کلی یونولیت های سقفی و انواع یونولیت های دیگر میتوانند از مشخصات متفاوتی برخوردار باشند چرا که این ماده میتواند از چند نوع ماده اولیه مختلف تولید شود، میزان چگالی و دانسیته آن از تنوع بالایی برخوردار است، در برابر رطوبت، حرارت، مواد شیمیایی و… واکنشهای متفاوتی دارد، وزن آن متناسب با ضخامت و چگالی متفاوت است و از ویژگیهای شیمیایی و فیزیکی مختلفی برخوردار است. یونولیت های سقفی به صورت کلی میتوانند در اندازههای استانداردی تولید شوند که به شرح زیر میباشند:
یونولیت های مورد استفاده برای تیرچه فندوله یا بتنی از طول ۲ متر، عرض ۵۰ سانتیمتر و ارتفاعهای ۲۰ و ۲۵ سانتیمتری برخوردارند.
یونولیت هایی مورد استفاده برای تیرچههای کرومیت یا فلزی از طولهای مختلف تا ۲ متر، عرض ۶۵ سانتیمتری و ارتفاعهای ۲۰ و ۲۵ سانتیمتری برخوردارند.
یونولیت سقفی مورد استفاده به عنوان فوم سقفی پیش تنیده از طول ۲ متر، عرض ۵۰ سانتیمتر و ارتفاع ۱۵ سانتیمتری برخوردار است.
یونولیتهای حفره دار از طول ۱۱۰ سانتیمتر، عرض ۵۰ سانتیمتر و ارتفاع ۲۵ سانتیمتر برخوردارند.
در کنار تمامی اندازهها و ابعاد استاندارد عنوان شده برای یونولیت های سقفی، این ماده میتواند در اندازههای سفارشی نیز تولید شود و افراد میتوانند متناسب با نوع نیاز خود این ماده را در اندازه های مختلفی دریافت نمایند.
از مهم ترین ویژگی های این یونولیت ها می توان موارد زیر را عنوان کرد:
یونولیت ها هیچگونه ضایعات و پرتی ندارند و برای محیط زیست نیز هیچ ضرر و زیانی ندارند.
یونولیت های سقفی وزن کمی دارند و در کاهش وزن ساختمان تاثیر زیادی دارند
اجرای کار و سرعت نصب استفاده از این یونولیت ها بسیار بالاست و حمل و نقل آنها نیز ساده است.
باعث صرفه جویی در هزینه ها و مصالح مختلف می شوند
مقاومت بالایی در برابر حرارت، رطوبت و صوت دارند.
قیمت یونولیت سقفی
به صورت کلی نمی توان یک قیمت دقیق و قطعی برای انواع یونولیت های ساختمانی، یونولیت بسته بندی و … عنوان کرد چرا که فاکتورها و عوامل مختلفی تعیین قیمت یونولیت سقفی موثر هستند. از مهم ترین نکات و عوامل موثر در قیمت یونولیت سقفی می توان به مواردی همچون برند و شرکت سازنده، دانسیته یونولیت، متراژ مورد استفاده، هزینه های حمل و نقل و نصب، مواد اولیه مصرفی، کیفیت پخت یا تولید یونولیت های فوم، سایز و ابعاد استاندارد، ترکیب ضایعات در بلوک فوم، میزان جذب رطوبت، میزان مقاومت در برابر آتش، ضریب انتقال حرارت، میزان مقاومت در برابر سر و صدا و … اشاره کرد.
محاسبه تعداد یونولیت سقفی
یونولیت سقفی نوعی ماده سفید رنگ، متخلخل، خنثی و سبک وزن است که از استایرن مونومر تولید میشود و به واسطه برخورداری از ویژگیها و قابلیتهایی همچون وزن پایین، مقاومت بالا در برابر ضربه و فشار، عایق رطوبت، عایق گرما و حرارت، عایق صوت، قیمت مناسب، حملونقل راحت و … میتواند کاربردهای متعددی در ساختمانسازی داشته باشد و جایگزین بسیاری خوبی برای بلوکهای سیمانی و سفالی است.
محاسبه تعداد یونولیت سقفی
با توجه به ویژگیهایی که برای یونولیتهای سقفی عنوان شد، این ماده به صورت استاندارد در اندازههای ۲۵*۵۰*۲۰۰ و با دانسیته ۱۲ تولید میشود هر چند که قابلیت سفارشیسازی و تولید و در ابعاد سفارشی را نیز دارد. با توجه به آنکه این بلوکهای پلیمری از ابعاد و اندازههای استاندارد و واحدی برخوردار هستند محاسبه و ارزیابی آنها کار سادهای خواهد بود. در حقیقت برای محاسبه تعداد یونولیت سقفی لازم است که اندازه آن مشخص باشد. به صورت کلی یونولیتها در ابعاد و اندازههای مختلفی تولید میشوند که رایجترین آنها به شرح زیر هستند:
یونولیت تیرچه کرومیت یا فلزی با طول ۱ یا ۲ متر، عرض ۶۵ و ارتفاع ۲۰ و ۲۵ سانتیمتر
یونولیت تیرچه پیشتنیده با طول ۲ متر؛ عرض ۵۰ و ارتفاع ۱۵
یونولیت تیرچه فندوله یا بتنی با طول ۲ متر، عرض ۵۰ سانتیمتر و ارتفاع ۲۰ و ۲۵ سانتیمتر
یونولیت حفرهدار (عایق صوت و حرارت) با طول ۱۱۰ سانتیمتر، عرض ۵۰ و ارتفاع ۲۵
با توجه به اندازههایی که برای یونولیتها عنوان شد میتوان به راحتی مقدار مورد نیاز از هر کدام از آنها را در یک سقف مشخص کرد. از آنجایی که اندازه استاندارد این بلوکها ۲۵*۵۰*۲۰۰ میباشد، میزان یونولیت سقفی مورد نیاز در هر متر مربع از سقف برابر با ۰.۶۸ خواهد بود. به عنوان نمونه برای پوشش یک سقف با مساحت ۳۰۰ متر به تعداد ۲۰۴ بلوک یونولیت نیاز خواهد بود.
البته باید توجه داشت که سقفهای تیرچه بلوک را با بلوکهای متفاوتی اجرا میکنند و ابعاد بلوک یونولیتی به کار رفته در آنها با یکدیگر متفاوت خواهد بود. فرمول ذکر شده برای محاسبه تعداد یونولیتها برای سقف هایی صدق میکند که در آنها از یونولیتهای استاندارد (تیرچه بتنی و پیشتنیده) استفاده شود.
وزن یونولیت سقفی
وزن یونولیت در حقیقت بر اساس فاکتوری به نام چگالی یا دانسیته تعیین می شود هر چقدر که میزان دانسیته یونولیت ها بیشتر باشد وزن آن نیز بیشتر خواهد شد. دانسیته یا چگالی در اصل به معنی وزن در واحد حجم است و اگر یونولیت های سقفی دانسیته بالاتری داشته باشند سنگین تر خواهند بود. یونولیت سقفی در اوزان مختلفی در دسترس هستند و معمولا یونولیت هایی با دانسیته ۶ تا ۸ پر مصرف ترین نوع آنها می باشند که از وزنی معادل ۱۰ تا ۱۲ کیلوگرم برخوردار هستند.
یونولیت سقفی
نکات مهم در خرید یونولیت سقفی
به صورت کلی برای خرید یونولیت سقفی لازم است که افراد به نکات متعددی توجه داشته باشند که مهم ترین آنها شامل موارد زیر هستند:
شرکت و برند تولید کننده یونولیت سقفی
میزان مقاومت یونولیت سقفی در برابر رطوبت و آب
قیمت یونولیت سقفی و ورق یونولیت
میزان ضریب عایق بودن یونولیت در برابر صدا
میزان مقاومت یونولیت سقفی در برابر آتش
ضخامت و ابعاد یونولیت
فروشگاه هایی که در زمینه فروش یونولیت فعالیت دارند
از دیگر یونولیت هایی که می تواند در ساختمان سازی و بخش های مختلف کاربرد داشته باشد ورق عایق پلاستوفوم است که می تواند به عنوان عایق حرارتی، عایق صوتی و عایق رطوبتی استفاده شوند. قیمت (پلاستوفوم سقفی) نیز همانند یونولیت به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد.
سخن نهایی
یونولیت ها از مهمترین و پرمصرفترین مصالح ساختمانی در یک دهه اخیر به شمار میروند که از قابلیتها و ویژگیهای منحصر به فردی مانند وزن سبک، مقاومت عالی در برابر زلزله، رطوبت، حرارت و …، مقرون به صرفه بودن برخوردار است. یونولیت سقفی یکی از پرکاربردترین انواع یونولیت است که به عنوان عایق در ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد.


تحویل به موقع

کیفیت ساخت

دقت در ساخت

تضمین بهترین قیمت

